Дигестивен тракт и пробиотици

Doc Mastic - Додаток во исхраната 60 таблети

Doc Mastic - Додаток во исхраната 60 таблети

Doc Mastic - Додаток во исхраната 60 таблетиDoc Mastic природен пристап во третман на Helicobacter p..

750ДЕН.

Alvogen O.R.S. шумливи таблети со вкус на лимон

Alvogen O.R.S. шумливи таблети со вкус на лимон

Alvogen O.R.S. шумливи таблети со вкус на лимон,12 шумливи таблети.Пред употребата на лекот внимател..

280ДЕН.

Betavitevit B таблети пивски квасец со додатокк на Б-комплекс

Betavitevit B таблети пивски квасец со додатокк на Б-комплекс

Betavitevit B таблети пивски квасец со додатокк на Б-комплекс,40 таблети.Пред употребата на лекот вн..

140ДЕН.

Carbomed 150mg таблети

Carbomed 150mg таблети

Carbomed 150mg таблети,30 таблети.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството!За ри..

210ДЕН.

Diarino ORS кесички

Diarino ORS кесички

Diarino ORS кесички,10 монодозни кесички.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатствот..

37ДЕН.

Duobiotic капсули

Duobiotic капсули

Duobiotic капсули,10 капсули.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството!За ризикот..

200ДЕН.

Espumisan - капсули за возрасни 25 меки  капсули

Espumisan - капсули за возрасни 25 меки капсули

Espumisan капсули за возрасни,25 меки  капсули.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте г..

225ДЕН.

Espumisan - капсули за возрасни 50 меки  капсули

Espumisan - капсули за возрасни 50 меки капсули

Espumisan капсули за возрасни,50 меки  капсули.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте г..

410ДЕН.

Espumisan L перорална емулзија за деца

Espumisan L перорална емулзија за деца

Espumisan L перорална емулзија за деца 30ml.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатст..

360ДЕН.

Linex forte капсули

Linex forte капсули

Linex forte капсули,16 капсули.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството!За ризик..

295ДЕН.

Linex junior кесички за деца

Linex junior кесички за деца

Linex junior за деца, 10 монодзони кесички.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатств..

36ДЕН.

Linex капки за деца

Linex капки за деца

Linex капки за деца 8ml.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството!За ризикот и не..

340ДЕН.

Linex капсули

Linex капсули

Linex капсули,16 капсули.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството!За ризикот и н..

235ДЕН.

MULTILAC Baby Sinbiotik кесички за деца

MULTILAC Baby Sinbiotik кесички за деца

MULTILAC Baby Sinbiotik кесички за деца,10 монодозни кесички.Пред употребата на лекот внимателно про..

32ДЕН.

MULTILAC Sinbiotik капсули

MULTILAC Sinbiotik капсули

MULTILAC Sinbiotik капсули,10 капсули.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството!З..

190ДЕН.

Прикажани од 1 до 15 од вкупно 28 (2 страна/и)