Дијабетес

ALAnerv капсули за возрасни

ALAnerv капсули за возрасни

ALAnerv капсули за возрасни,30 меки капсули.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатст..

1,095ДЕН.

Artichoke -Nature Essential 350mg  - 50 таблети за возрасни

Artichoke -Nature Essential 350mg - 50 таблети за возрасни

Artichoke -Nature Essential 350mg  - 50 таблети за возрасниПред употребата на лекот внимателно ..

300ДЕН.

Cimet protect таблети за возрасни

Cimet protect таблети за возрасни

Cimet protect таблети за возрасни,30 таблети.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатс..

240ДЕН.

DIAVRON таблети за дијабетичари

DIAVRON таблети за дијабетичари

DIAVRON таблети за дијабетичари,30 таблети.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатств..

495ДЕН.

ЕКСТРАКТ ОД ДИВИ БОРОВИНКИ (BILBERRY EXTRACT) 60 капсули

ЕКСТРАКТ ОД ДИВИ БОРОВИНКИ (BILBERRY EXTRACT) 60 капсули

ЕКСТРАКТ ОД ДИВИ БОРОВИНКИ (BILBERRY EXTRACT) 60 капсулиПомага во одржување на здрав клеточен метабо..

730ДЕН.

Прикажани од 1 до 5 од вкупно 5 (1 страна/и)