Заштита на црн дроб

Alitol - 48 капсули за возрасни

Alitol - 48 капсули за возрасни

Alitol - 48 капсули за возрасниПред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството! За ризи..

220ДЕН.

Artichoke -Nature Essential 350mg  - 50 таблети за возрасни

Artichoke -Nature Essential 350mg - 50 таблети за возрасни

Artichoke -Nature Essential 350mg  - 50 таблети за возрасниПред употребата на лекот внимателно ..

300ДЕН.

B-complex таблети

B-complex таблети

B-complex таблети,60 обложени таблети.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството!З..

165ДЕН.

CardioVIs Bios Line - 30 таблети за возрасни

CardioVIs Bios Line - 30 таблети за возрасни

CardioVIs Bios Line - 30 таблети за возрасниПред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатст..

795ДЕН.

CoQ10 -Q-SORB  100mg - Коензим Q10- 30 таблети за возрасни

CoQ10 -Q-SORB 100mg - Коензим Q10- 30 таблети за возрасни

CoQ10 -Q-SORB  100mg - Коензим Q10- 30 таблети за возрасниКоензим Q 10Диететски производ, додат..

740ДЕН.

CoQ10 Health Aid  - Коензим Q10- 30 таблети за возрасни

CoQ10 Health Aid - Коензим Q10- 30 таблети за возрасни

CoQ10 Health Aid  - Коензим Q10- 30 таблети за возрасниКоензим Q 10Коензимот Q10 е важна клеточ..

1,640ДЕН.

Essensal Fosfolipidy - 40 таблети за возрасни

Essensal Fosfolipidy - 40 таблети за возрасни

Essensal Fosfolipidy - 40 таблети за возрасниПред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатс..

230ДЕН.

Hepa-Merz - 3г. гранули за преорален раствор

Hepa-Merz - 3г. гранули за преорален раствор

Hepa-Merz - 3г. гранули за преорален растворПред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатст..

66ДЕН.

HEPAFAR forte - 30 kапсули за возрасни

HEPAFAR forte - 30 kапсули за возрасни

HEPAFAR forte - 30 kапсули за возрасни Револуционерна патентирана комбинација на млечен трн силибин ..

660ДЕН.

Holestop - 60 таблети за возрасни

Holestop - 60 таблети за возрасни

Holestop - 60 таблети за возрасниПред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството! За ри..

705ДЕН.

Koencim Q10  - 30 таблети за возрасни

Koencim Q10 - 30 таблети за возрасни

Koencim Q10  - 30 таблети за возрасниКоензим Q 10Диететски производ, додаток во исхрана 30 меки..

320ДЕН.

Leviker - 30 таблети за возрасни

Leviker - 30 таблети за возрасни

Leviker таблети за возрасни,30 таблети.Левикер е природен додаток на исхрана кој содржи стандардизир..

630ДЕН.

Liver Complex Doppel Herz - 30 таблети за возрасни

Liver Complex Doppel Herz - 30 таблети за возрасни

Liver Complex Doppel Herz - 30 таблети за возрасниПред употребата на лекот внимателно прочитајте го ..

630ДЕН.

Livercare таблети за возрасни

Livercare таблети за возрасни

LIvercare таблети за возрасни,60 таблети.Црниот дроб е најголемата лабараторија во човековото тело. ..

920ДЕН.

Liveril таблети за возрасни

Liveril таблети за возрасни

LIveril таблети за возрасни,30 таблети.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството!..

1,190ДЕН.

Прикажани од 1 до 15 од вкупно 25 (2 страна/и)