УПАТСТВО ЗА НАРАЧКИ НА ПРОИЗВОДИ

Како да направите on-line нарачка на производи и услуги?

 

            За да извршите on-line нарачка на производи и услуги од ПЗУ – аптека „ЕЛИКСИР“ п.о. Струмица преку нашата ВЕБ аптека на www.eliksir.mk следете ги следните чекори:

 

  1. Отворете ја нашата на ВЕБ аптека на eliksir.mk ,
  1. Пронајдете го производот кој сакате да го купите и погледнете ги сликите и описот за истиот како би биле сигурни дека тоа е производот што го барате,
  1. Додадете го производот „Во кошничка“ и одберете количина која сакате да ја нарачате,
  1. Кога ќе ги одберете сите производи кои сакате да ги купите, отворете ја кошничката која се наоѓа во горниот десен агол и комплетирајте ја Вашата нарачка со внесување на основните податоци за испорака и плаќања,
  1. Можете да одберете да бидете наш регистриран корисник и да се регистрирате преку линкот „Моја сметка“ кој се наоѓа во долниот дел на екранот. Внесете ги Вашите податоци во делот „Нови корисници“ или преку линкот „Отвори сметка“,
  1. Ако сте регистриран корисник најавете се со Вашата е-пошта и лозинка,
  1. Со избраниот начин на плаќање или извршено плаќање на избраните производи во кошничката, Вашата нарачка е завршена. Истата ќе Ви биде потврдена на Вашиот е-маил.

Ви благодариме за довербата,

 

Направете го Вашето купување едноставно, лесно и безбедно преку www.eliksir.mk на нашата ВЕБ аптека!